Fancy Farmers Enterprises vertegenwoordigt Champion in Nederland. Van dit iconische sport-fashion merk, opgericht in Rochester, New York in 1919 presenteren wij drie fashion-lijnen.

Reverse Weave

Reverse Weave is de premium lijn van Champion. Champion is de uitvinder van de unieke non-shrinking Reverse Weave techniek. In deze high-end lijn van Champion komt alles bijeen: comfort, techniek, heritage en Ultimate Forward Fashion.

Rochester

De Rochesterlijn is de authentieke en betaalbare Champion lijn voor mannen, vrouwen en kids. Hoodies, sweats, shirts, broeken met de kenmerkende Champion logo’s en variaties daarop. Sportieve mode met een unieke heritage. Met Rochester creërt Champion collecties voor een betaalbare, modische levensstijl voor iedereen.

Kids

Champion Kids is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Voor boys & girls vanaf 3 tot 16 jaar. Deze lijn kenmerkt zich door de bekende Champion authentieke look and feel, maar dan in kleine maatjes en een heel vriendelijke prijsstelling. Uiteraard worden designs en kleurstellingen gebruikt die geheel aansluiten bij de kids of these days!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Mail: info@fancyfarmers.com of bel: 020-3314287.

So lets get Fancy !

HIGHLIGHTS REVERSE WEAVE SPRING/SUMMER 2021

HIGHLIGHTS ROCHESTER SPRING/SUMMER 2021