KnowledgeCotton Apparel is gebouwd vanuit vakmanschap met meer dan 40 jaar familie-ervaring in ontwerp, innovatie, milieuvriendelijk ondernemen en passie voor kwaliteit. Deze fundamentele waarden zijn ook vandaag de dag de kern van de bedrijfsfilosofie. KnowledgeCotton Apparel maakt alleen gebruik van 100% gecertificeerd biologisch katoen en andere duurzame en gerecyclede materialen uit respect voor onze aarde en omgeving, voor de gezondheid en kwaliteit van het leven van de katoenboeren en hun gezinnen, en niet op de laatste plaats uit respect voor de klant.

De eigen designafdeling van KnowledgeCotton Apparel combineert klassiek en casual styling met een eigentijdse uitstraling en is geïnspireerd door haar afkomst, kleuren, strepen en de kwaliteit van natuurlijke vezels. Met oog voor de perfecte pasvorm, fijne details en de beste duurzame kwaliteit, staat KnowledgeCotton Apparel voor een samenleving waarin vrije tijd, een sportieve geest en verbondenheid met de natuur centraal staan.

Deze collecties worden gefabriceerd in ‘CO2-Neutrale factories’, waar elektriciteit opgewekt wordt via windenergie. KnowledgeCotton Apparel heeft zich als doel gesteld in 2025 100% CO2-neutraal te zijn in de gehele keten van fabricage tot en met distributie.

Knowledge Cotton Apparel is dan ook van mening dat zowel het denken als het doen de basis vormen voor het verdienen van respect. Vandaar de filosofie:

GAIN KNOWLEDGE – TAKE ACTION – EARN RESPECT

Sinds kort voeren we naast de bekende herenlijn nu ook een dames- en kidscollectie, te koop is bij geselecteerde verkooppunten. De nieuwste collecties zijn te bezichtigen in onze showroom.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak. Mail: info@fancyfarmers.com of bel: 020-3314287.

So lets get Fancy !

HIGHLIGHTS MEN SPRING/SUMMER 2021

HIGHLIGHTS WOMEN SPRING/SUMMER 2021

HIGHLIGHTS KIDS SPRING/SUMMER 2021