LEE – women

 

Fancyfarmers is verheugd met LEE Jeans® women in onze fancy family.

Het authentieke Amerikaanse jeansmerk, opgericht in 1889 door Henry David Lee, heeft een sterke heritage. Beroemd dankzij een aantal belangrijke innovaties op denimgebied: LEE Jeans® is de uitvinder van de overall (1911), maar ook de rits-fly en het slim-fit denimjasje. LEE staat dan ook reeds 125 jaar voor authentiek craftmanship, heerlijke 5-pocket denims, perfecte fits, mooie stoffen en wassingen voor de ladies van nu.

Fancyfarmers is dan ook bijzonder trots LEE Jeans® women te vertegenwoordigen in Nederland. Bij ons op de showroom vind je zowel de nieuwste seasonal collecties als ook een uitgebreid Never Out Of Stock (NOOS) denim-programma. Nieuw bij LEE Jeans® is de sustainable lijn!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Mail: info@fancyfarmers.com of bel: 020-3314287.

So lets get Fancy !

Lee women collectie Spring/Summer 2020:

Voor spring summer 2020 combineert Lee Jeans® zijn workwear -heritage met een militaire stijl en de spirit van de Amerikaanse Californian Westcoast. Californië en zijn cultuur vormen een belangrijk onderdeel van de rijke geschiedenis van Lee Jeans®. In deze collectie zie je dit terug in een palet van vrolijke kleuren en prints uit de nineties.


Lee sustainable collection Spring/Summer 2020:

Posted on 5 februari 2016 in Merken, Video

Back to Top