NOVESTA

Collectie 2017:

Fancyfarmers Enterprises introduceert met trots ons nieuwe label Novesta Shoes

Het verhaal van Novesta gaat terug tot 1939. De beroemde schoenmaker Jan Antonin Bata opende zijn nieuwe fabriek in een klein stadje in het midden van Slowakije. Novesta schoenen worden nog steeds gemaakt volgens dit beproefd concept: Handgemaakt met natuurlijke materialen op dezelfde machines waarmee de oude meester zelf werkte.

Bij Novesta worden geen chemicaliën of lijm gebruikt. In plaats daarvan wordt de rubberen zool op het canvas gevulkaniseerd middels een hoge druk machine. Om vervolgens met de hand te worden afgewerkt. Trots zijn we ook op de ISO-14001 certificering. Dat betekent dat het gehele productieproces milieuvriendelijk is.

Novesta is internationaal een succes en werken samen met o.a. YMC, Universal Works, Walter Van Beirendonck, Matthew Miller en Comme Des Garçons. Novesta is verkrijgbaar in winkels als Selfridges in Londen, Monar in Antwerpen en Merci in Parijs.

Er zijn twee modellen: hoog en laag. Verkrijgbaar in meer dan 15 kleuren. Geleverd met bijpassend gekleurde én witte veters.

Fashion meets craftsmanship.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak. Mail: info@fancyfarmers.com of bel: 020-3314287.

So lets get Fancy !

Social media:

Facebook

Novesta
Novestadinsdag, december 12th, 2017 at 5:07pm

Portugese felt keeps you warm!
#NovestaFW1718

Instagram

Load More

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Posted on 27 juli 2015 in Merken

Back to Top