Champion

Happy Birthday Champion – 100 – Let’s celebrate !

Fancy Farmers Enterprises vertegenwoordigt Champion in Nederland. Van dit iconische sport-fashion merk, opgericht in Rochester, New York in 1919 presenteren wij twee modelijnen.

Reverse Weave

Reverse Weave is de premium lijn van Champion. Champion is de uitvinder van de unieke non-shrinking Reverse Weave techniek. In deze high-end lijn van Champion komt alles bijeen: comfort, techniek, heritage en Ultimate Forward Fashion.

Rochester

De Rochesterlijn is de authentieke en betaalbare Champion lijn voor mannen, vrouwen en kids. Hoodies, sweats, shirts, broeken met de kenmerkende Champion logo’s en variaties daarop. Sportieve mode met een unieke heritage. Met Rochester creërt Champion collecties voor een betaalbare, modische levensstijl voor iedereen.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Mail: info@fancyfarmers.com of bel: 020-3314287.

So lets get Fancy !

Champion Reverse Weave collectie Autumn/Winter 2019:

Champion Rochester collectie Autumn/Winter 2019:

 

Social media:

Facebook

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10

Posted on 5 februari 2016 in Merken

Back to Top