Casual Friday

Collectie Spring Opening 2018:

Casual Friday staat voor een volwassener lijn voor de werkende man en geeft een gedurfde en eigentijdse draai aan klassieke herenkleding. De term ‘casual friday’ werd tientallen jaren geleden bedacht in Noord-Amerika en liet medewerkers op vrijdag de mogelijkheid om minder formeel volgens de kantoor dresscode en dus casual te kleden. Een dag in het teken van vrijheid, expressie en individualiteit. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een eigen stijl en geaccepteerd op alle dagen van de week.!

Met zes collecties per jaar en een uitgebreid never-out-of stock programma, biedt Casual Friday een scala aan diverse stijlen die je kunt mixen en matchen, met veel aandacht voor details. De collecties garanderen een eigen stijl, passend op kantoor maar ook na afloop in de bar of club, afhankelijk hoe je combineert. Maar nog belangrijker – het is kleding die een levensstijl weerspiegelt: aspiratie en ambitie maar lekker jong van hart !

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak. Mail: info@fancyfarmers.com of bel: 020-3314287.

So lets get Fancy !

Social media:

Facebook

#104 - An access token is required to request this resource. Here are some possible solutions to fix the error.

Instagram

Posted on 27 maart 2015 in Merken

Back to Top